Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Tavasz óta nincs kórházi pszichiátriai ellátás Szegeden, a járványhelyzet miatt ugyanis a fekvőbeteg osztályt átköltöztették Makóra. A veszélyhelyzet ugyan már megszűnt, az ellátás viszont maradt Makón.

A szegedi pszichiátriai klinika rezidensei alkalmatlannak tartják a makói helyszínt mind a betegellátás, mind az egyetemi képzés szempontjából. A Magyar Pszichiátriai Társaság szerint sem tartható ez az állapot.

Íme a Szeged TV összefoglalója:

Nincs pszichitáriai ellátás Szegeden – Szegedi Hírek – 20.08.07.

Tavasz óta nincsen kórházi pszichiátriai ellátás Szegeden. A járványhelyzet miatt ugyanis a fekvőbeteg osztályt átköltöztették Makóra. A veszélyhelyzet ugyan már megszűnt, az ellátás viszont maradt Makón. A szegedi pszichiátriai klinika rezidensei alkalmatlannak tartják a makói helyszínt mind a betegellátás, mind az egyetemi képzés szempontjából. A Magyar Pszichiátriai Társaság szerint sem tartható ez az állapot.

Közzétette: Szeged Televízió – 2020. augusztus 7., péntek

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá