Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Amennyiben a kiszombori önkormányzat beterjeszti azt a közútkezelőnél, hogy igényli a biztonságos áthaladás feltételének a kiépítését, annak kötelessége előbb vagy utóbb megvalósítania, amennyiben azok indokoltak – fejtette ki közösségi oldalán Csanádi Ferenc független polgármesterjelölt az egyik programpontját.

Közlése szerint a kiszombori önkormányzatnak kell szorgalmazni a közútkezelőnél, hogy zebra, járdasziget, figyelem felhívó tábla, útba süllyesztett egyéb figyelemfelhívó eszközök kiépítését kérik a biztonságos áthaladás érdekében. Mindezt meg kell indokolni, többek között megbecsülni a napi áthaladó személyek számát, kiemelni, ha gyerekek veszik azt igénybe, balesetveszélyes helyzet kifejtése, korábbi balesetek történtek-e stb.

„ Együtt Kiszomborért!”

Programpont kifejtése:

– „A jelenlegi haleszi buszmegállónál ki kell harcolni, hogy…

Közzétette: Csanádi Ferenc – 2020. augusztus 11., kedd

Példaként felhozta, hogy hogyan kivitelezték a kerékpárút áthaladását szintén a 43-as főúton, Apátfalvánál: a biztonságos áthaladás garantálva van, táblák, útba beépített elemek, járdasziget, figyelmeztető lámpa található ott.

A polgármesterjelölt meglátása szerint ,,a buszmegállónál végzett fejlesztések dicséretesek, kivilágításra kerültek a buszmegállók, kerékpártárolók építése, azonban sokan jelezték, hogy a nincs árnyékos hely a buszmegállóban, az nyáron elviselhetetlenül meleg.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares