Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szerdán fórumot tartott a polgármesterrel közösen Gáspár Sándor. A Vertán Telepi Nyugdíjas Klubban tartott fogadóóra után adott interjút a körzet ellenzéki önkormányzati képviselője.

Gáspár Sándor elmondása szerint a Nagyér-csatorna már két háznál is komoly gondokat okoz, a kotrását meg kell oldani. Ígéretet kapott arra vonatkozóan, hogy elkészül egy tervezet, ami a költségeket mutatná ki.

Járda csak a Start-munkaprogramban épül, az Oroszlán utcában 200 méteren. Elképzelhető, hogy idén a Virág utcában sikerül még új járdaszakaszt megújítani.

A csapadékvíz elvezető árkok még szerdán is tele voltak vízzel, sárral. A képviselő szerint hiába kérik, hogy mindenki takarítsa ki a háza előtt, amíg például a Kolozsvári, Munkás, Vaskapu utcán 20 centis víz áll benne, tele földdel – abba senki sem fog belemenni. Meglátása szerint amíg az átereszek nincsenek átmosva és áll a víz, addig a lakókat sem tudja rávenni, hogy takarítsák el maguk előtt. Elmondta, hogy a másfél hónappal ezelőtti nagy esőzések után szólt a hivatal munkatársainak, de szerinte biztos nem történtek meg az átereszek kitakarítása.

Az elmúlt időszakban patkányok bukkantak fel, a Pipacs utca, Nagyér-csatorna mentén. Nemrégiben két tetemet vittek el a Juhász Gyula tértől. Szeretné, ha a csatornánál csapdákat helyeznének ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares