Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A feljelentést követően néhány órán belül gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók egy helybeli férfit, aki készpénzt és arany ékszereket tulajdonított el Szegeden. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 47 éves gyanúsított 2020. augusztus 11-én napközben, a teraszajtó befeszítésével jutott be az ingatlanba, mialatt a tulajdonos távol volt. A házban kutatást végzett és több tízezer forintot, valamint arany ékszereket vett magához, majd távozott. A sértett csak késő délután ért haza, ekkor észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon.

A rendőrök néhány órán belül, az adatgyűjtés alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság javasolja, amennyiben hosszabb-rövidebb ideig elutaznak, érdemes ingatlanjaik védelméről gondoskodni! Otthonaik biztonsága érdekében látogassanak el a www.bulisbiztonsag.hu/vagyonvedelem weboldalra!

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá