Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Megjelent Szirbik Imre, – a makói Fidesz alelnökének, Kiszombor testületébe fideszesként került képviselőnek, de az időközi választáson függetlenként induló, – polgármesterjelölt választási programja. Szinte a másik független jelölt, Csanádi Ferenc által a kampány kezdetén meghirdetett programok köszönnek benne vissza, amiket pár hete még megalapozatlannak tartottak.

Tisztelt Kiszomboriak! Ismerjék meg választási programomat Kiszomborért, melyet minden háztartásba eljuttatok. Szívügyünk Kiszombor❗️ #szivugyunkiszombor #szeptember6

Közzétette: Szirbik Imre – 2020. augusztus 18., kedd

Szirbik Imre 2014-óta alpolgármestere a falunak, 18 éve képviselő, fél éve pedig ügyvivő polgármester. A pontokat olvasva felmerülhet a kérdés: most ébredt fel a tenni akarás, most jött rá, hogy a falu változást akar? Az elmúlt években minden adva volt a cselekvéshez, most mégis úgy jelennek meg ezek a programok, mintha most kezdené az önkormányzati munkáját.

A kampányújságban az is olvasható: „minden időmet a falu fejlesztésére szeretném fordítani.” Ez szintén adva volt az elmúlt 18 évben, óriási az elletmondás az eddig elvégzett munka és a meghirdetett program között.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá