Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy szerb kamion ellenőrzésekor több mint 28 ezer szem hamis gyógyszert találtak Röszkén.

A pénzügyőrök egy Szerbiából érkező kamiont ellenőriztek Röszkén. A sofőr a rakományon kívül nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A nyilatkozattal szemben, a vezetőfülke szúrópróbaszerű ellenőrzésekor azonban a ködlámpa borítása alól, a tároló rekeszek, valamint a tetőkárpit mögött kialakított rejtekhelyről több mint 28 ezer szem Tamol-XX feliratú gyógyszert pakoltak ki. A járművezető a tablettákat magáénak vallotta.

Hamis gyógyszerszállítmány a vezetőfülkében

Hamis gyógyszerszállítmány a vezetőfülkében🚧🚛💊

A pénzügyőrök a több százezer forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert lefoglalták, a sofőr ellen gyógyszerhamisítás miatt feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá