Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szeptembertől mindenkinél az újfajta Facebook-kinézet fog látszódni, a most még elérhető dizájn pedig teljesen eltűnik a rendszerből – írta az Engadget. A technológiai portál a Facebook súgójában megjelent értesítésre hivatkozik, amely egyfajta megerősítésnek is tekinthető.

Az új Facebook-dizájnt idén márciustól kezdték elterjeszteni az üzemeltetők, mostanra pedig szinte mindenkinél megjelent. Ezzel párhuzamosan viszont a régi, kék sávos küllem is a rendszer része maradt, annyira, hogy a felhasználók továbbra is átválthatnak rá, ha akarnak – legalábbis szeptemberig.

Attól az időszaktól ugyanis csak a frissebb dizájnt lehet majd elérni:

Az új és a régi Facebook-kinézet © TechCrunch

Az új kinézet legfontosabb előnye a felhasználói tartalmak könnyebb fogyaszthatósága (a képek és a videók eleve nagyobb méretben, feltűnőbben jelennek meg, ami persze a hirdetéseknek is kedvez), valamint a Messengerhez hasonló, bármikor aktiválható sötét mód.

Az új Facebook-dizájnt már most is bekapcsolhatja, ha szeretné hozzászoktatni magát. Ehhez navigáljon a hírfolyam jobb sarkában lévő kis háromszög ikonra, majd pedig válassza a Váltás az új Facebookra gombot. Ha még nem látja, az azt jelenti, hogy önhöz egyelőre nem érkezett meg a fejlesztés, de úton van, ez biztos.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá