Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy német autót ellenőriztek Röszkén.

A sofőr nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban az autó tüzetes ellenőrzése mellett döntöttek. Az alvázon kialakított rejtekhelyről összesen 2 597 doboz, különböző márkájú (Davidoff, L&M, Lucky Strike, Marlboro, Camel) adózatlan dohány került elő.

A több mint négymillió forint értékű adózatlan füstölnivalót lefoglalták. A kilencmillió forintot meghaladó bírság kiszabása mellett a pénzügyőrök költségvetési csalás miatt a járművezetővel szemben feljelentést tettek.

Cigi a dupla alvázban

Cigi a dupla alvázban 🚧🚙🚬

Munkatársaink egy német autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr nem jelentettek be vám- és adóköteles árut.
A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban az autó tüzetes ellenőrzése mellett döntöttek. Az alvázon kialakított rejtekhelyről összesen 2 597 doboz, különböző márkájú (Davidoff, L&M, Lucky Strike, Marlboro, Camel) adózatlan dohány került elő.

A több mint négymillió forint értékű adózatlan füstölnivalót munkatársaink lefoglalták. A kilencmillió forintot meghaladó bírság kiszabása mellett a pénzügyőrök költségvetési csalás miatt a járművezetővel szemben feljelentést tettek.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. augusztus 18., kedd

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares