Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Több mint tízezer pedagógus és más, oktatási területen dolgozó személy részesül bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter a Facebookon rendszeresen megjelenő videósorozatának szerdai adásában.

A bejelentés szerint a kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó mintegy 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül ebben a juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért.

Életközelben 11. rész

❗️Több mint tízezer pedagógus részesül bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter az Életközelben videósorozat legújabb részében.
➡️ A kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül ebben a juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért.

Közzétette: Emberi Erőforrások Minisztériuma – 2020. augusztus 26., szerda

A nyár azzal telt el, hogy az esetleges hátrányokat és lemaradásokat a pedagógusok megpróbálták pótolni, és ez így lesz a következő időszakban is – mondta a miniszter az elismerés indoklásaként.

A bruttó 500 ezer forintos, korábban már egészségügyi és rendfenntartói területen is megítélt egyszeri kormányzati támogatás nettó 332 ezer forintot jelent.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares