Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A fideszes makohirado.hu szerint ,,elég jól megy a szekér Mágori András fideszes képviselőnek, ha legalább kétszer nyaralt idén, de ráadásul a hangsúly nem is ezeken, hanem a belföldi utakon volt.

A portál arra volt kíváncsi, a makói önkormányzati képviselők hol töltötték ezen a nyáron a pihenést. Az oldal a következőket írja:

,,A képviselők közül, akiket elértünk, senki nem talált kivetnivalót abban, hogy megossza portálunkkal a nyaralásának részleteit, kivéve Mágori Andrást (Fidesz). A frakcióvezető szerint ugyanis

ez magánügy, ami nem tartozik csak a közvetlen környezetére.

Később ehhez még annyit volt hajlandó hozzátenni, hogy “a hangsúly belföldre tevődött”. Mindenesetre korábban az ő közösségi oldalán is elérhető volt egy poszt, amely olaszországi nyaralásról árulkodik, de úgy tudjuk, a képviselő emellett Spanyolországban is járt, szóval ha valóban belföldre fektette a hangsúlyt, akkor úgy tűnik, elég jól megy a szekér.”

Nem ez az első eset, hogy a kormánysajtó magához képest teljesen más hangot üt meg. Augusztus elején az elhúzódó makói fürdőbővítésről írtak: a Délmagyarország beszámolt róla, hogy még mindig nem tudni, ki lesz a kivitelező, a Makó Híradó szerző nélküli cikkekben arra hívta fel a figyelmet, hogy ,,csipkednie kell magát Makónak a fürdőfejlesztés ügyében” és hogy ,,egyelőre egyetlen kapavágás sem történt, az önkormányzat az utóbbi hónapokban már alig-alig kommunikált a várva várt beruházásokról.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares