Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi önkormányzati televízió szerette volna rögzíteni a Hód Úszó SE tisztújító közgyűlését szerdán. A fideszes vezetés alá került egyesület új elnöke kivitette a kamerát, mondván, a közgyűlés ,,nyilvános, de nem sajtónyilvános – derül ki a hodpress.hu beszámolójából.

A cikkből az is kiderül, hogy az ülés kezdete után az aulából, a bejárati ajtó mellől vették az ülést, azonban a jelenlévő szülők és gyermekek megszavazták, hogy nem készülhet felvétel.

Az egyesület elnökének Walterné Böngyik Teréziát választották. Ő az elnöke a Szeretem Vásárhelyt Egyesületnek.

,,Egyesületünk teljesen politikamentes, nem is szeretnénk, ha politikusok csatlakozni vagy közeledni szeretnének hozzánk. […] Szeretnénk büszkék lenni a városunkra és elérni, hogy a vásárhelyiek a politikától függetlenül is tudjanak közösségi életet élni”

– így indított 2018 nyarán a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Délmagyarország beszámolója szerint. Egy évvel később kiderült, annyira politikamentesek, hogy együtt indultak az októberi választáson a helyi Fidesszel. Waltnerné most szintén kijelentette, hogy semmilyen politikát nem fog vinni a Hód Úszó Egyesülethez.

A Szeretem Vásárhelyt és a Hód Úszó SE tegnap megválasztott elnöke maga is képviselőjelölt volt tavaly. Az ötös körzetben (Csúcs) indult, ám dr. Kis Andrea győzött, 55%-ot kapott, ő pedig 41%-ot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares