Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy 2 000 doboz adózatlan cigarettát foglaltak le Békés megyében.

A pénzügyőrök Battonyánál ellenőrizték azt a román kisbuszt, melynek utasai összesen 120 doboz román zárjegyes cigarettáról tettek említést. A NAV munkatársai azonban a jármű tételes átvizsgálása mellett döntöttek. A csomagok alól további 1 910 csomag adózatlan cigaretta került elő.

Hárommillió forintot érő cigivel buktak le

3️⃣millió forintot érő cigivel buktak le🚬🚐

Munkatársaink mintegy 2 000 doboz adózatlan cigarettát foglaltak le Békés megyében.

A pénzügyőrök Battonyánál ellenőrizték azt a román kisbuszt, melynek utasai összesen 120 doboz román zárjegyes cigarettáról tettek említést. Munkatársaink azonban a jármű tételes átvizsgálása mellett döntöttek. A csomagok alól további 1 910 csomag adózatlan cigaretta került elő.

A több mint hárommillió forint értékű dohányt a pénzügyőrök lefoglalták, a három férfi ellen pedig költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. augusztus 31., hétfő

A több mint hárommillió forint értékű dohányt a pénzügyőrök lefoglalták, a három férfi ellen pedig költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares