Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói fideszes önkormányzati képviselő elsőként ért célba 120 km megtétele után. A kerékpáros teljesítménytúrát hétvégén rendezte meg a Contitech Fluid Sportegyesület és az Egészségfejlesztési Iroda.

A Tour de Makón három táv közül lehetett választani: 30 km (Maros-part – Maroslele – Maros-part), 60 km (Maros-part – Maroslele – Hódmezővásárhely – Maroslele – Maros-part) és 120 km (Maros-part – Maroslele – Hódmezővásárhely – Kakasszéki kilátó – Hódmezővásárhely – Maros-part). A túrára közel százan neveztek, köztük volt Botlik Anita is. Közösségi oldalán így értékelt:

Nos, én személyes példamutatással is szeretném bebizonyítani, hogy 45 év felett, seniorként is érdemes sportolni, hiszen a saját egészségünket nem csak a környezeti tényezők befolyásolhatják, hanem mi magunk is nagyon sokat tehetünk érte! A rendszeres testmozgással sokat segíthetünk életminőségünk, egészségünk megőrzéséért!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares