Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kilenc személy került Kübekházán hatósági karanténba. Egy személy Angliából való hazatérése miatt, ő tünetmentes, míg nyolc másik kübekházi személy augusztus 22-én, egy itteni, szűkkörű családi rendezvényen került kapcsolatba igazolt COVID-19-es beteggel – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Molnár Róbert polgármester Deák Enikő háziorvossal való többszöri egyeztetést követően, ma délben elrendelte a közforgalmú csomópontok (buszvárók, kispiac, játszótér, padok, családi park, Kübecker Manufaktur) teljes fertőtlenítését. Intézkedés történt továbbá az iskola, óvoda ismételt fertőtlenítése céljából is. Egyelőre nem fújják fel a főtéri ugrálóvárakat és szerda estig döntés születik arról is, hogy a most szombat este 7 órára, a Zene Pavilonba tervezett ingyenes népzenei rendezvény megtartásra kerülhet-e.

Mától ismét kötelezően szájmaszkban lehet csak az Egészségügyi és Szociális Centrumot, illetve a Polgármesteri Hivatalt látogatni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá