Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Jobbik EP-képviselője arról értekezett, hogy a kormány jó eséllyel bolondnak nézi az embereket a járványügyi adatokat közlésével kapcsolatban. 

Most akkor négy lehetőség van. Az egyik, hogy Orbán Viktor emberfeletti képességekkel bír, és ha azt mondja, hogy “járvány, tűnj el”, akkor a járvány eltűnik, ha pedig azt, hogy “járvány, gyere vissza”, akkor visszajön. Én keresztény emberként ezt a lehetőséget elvetném, ugyanis nem hiszek Orbán Viktorban. A másik lehetőség, hogy a Fidesz Merkely Béla és mások hallgatólagos támogatásával, egész nyáron bolondnak nézte a magyarokat, és a szemükbe hazudott, amikor a járványkezelés sikeréről adtak ki öntömjénező nyilatkozatokat, miközben a valós számok egészen mást mutattak, csak azt nem kötötték az orrunkra. A harmadik lehetőség, hogy most néznek mindenkit bolondnak, amikor az óriási felháborodást kiváltó határzár ötletét védendő annyi fertőzöttről beszélnek, amennyi egy-két hét leforgása alatt azért ritkán alakul ki. A negyedik lehetőség, hogy március óta folyamatosan hülyének nézik a magyar embereket, és az egyetlen céljuk akkor is, és most is a politikai haszon learatása, ha kell, akkor győzelmi jelentésekkel, ha kell, akkor meg ijesztgetéssel.

– fogalmazott Gyöngyösi Márton.

Szerinte amíg ekkora ellentmondások vannak, ,,addig sem arra figyelnek az emberek, hogy Borsodban a Fidesz választási manipulációval akar uralkodóházat építeni, vagy hogy családokat szakítanak ketté, és emberek megélhetését veszik el a határzárral.”

Kit néznek bolondnak? – Most akkor négy lehetőség van. Az egyik, hogy Orbán Viktor emberfeletti képességekkel bír, és ha…

Közzétette: Gyöngyösi Márton – 2020. szeptember 7., hétfő

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares