Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A választási kampány véget ért, de vannak akik továbbra sem a békés közéletre törekednek. Ilyenkor érdemes elgondolkozni, hogy mégis kik uszítanak Kiszomboron.

Visszautasítjuk egyes médiák sorozatos lejárató cikkeit, valamint magánszemélyek közösségi felületeken megjelenő becsületsértéseit, rágalmait, uszító megnyilvánulásait. Elhatárolódunk ezektől. Kiszombor jövőjének alakításában fontosnak tartjuk a konstruktív együttműködést

– ezt a közleményt tették ki a Hárman a változásért képviselői (Endrész Erzsébet, Balázs Tibor, Bajnóczi János) közösségi oldalukra csütörtök reggel.

Mint az ismert, nem az általuk támogatott független polgármesterjelölt, Csanádi Ferenc győzött a vasárnapi időközi polgármester választáson, hanem a makói Fidesz alelnökeként függetlenként indult Szirbik Imre. Győzelméhez Csanádi és és a három képviselő is gratulált, jó munkát kívánva neki.

A héten azonban tovább ment a gyűlölet-cunami. Szirbik Imre egyik támogatója egészen elképesztő módon aláírásgyűjtéssel elvenné Endrész Erzsébet díszpolgári címét:

A Fidesz-szócső makohirado.hu szerző nélküli cikke szerdán megállapította, hogy ,,a balliberális ellenzék megbukott Kiszomboron“, ,,a Gyurcsány-párt helyi emberei megpróbálták átvenni a hatalmat”, a szavazáson ,,a többség visszaverte a gyurcsányisták támadását.”

Szirbik Imre azt ígérte, mindenki polgármestere lesz és megvédi azokat is, akik nem rá szavaztak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares