Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy járműben alvó férfitól vette el az értékeit egy helybeli fiatal Szegeden. Kifosztás miatt indult ellene eljárás.

A feltételezett elkövető 2020. szeptember 7-én hajnalban a belvárosban sétálva figyelt fel a személygépkocsijában alvó sértettre. Kinyitotta a jármű ajtaját, majd átkutatta az utasteret, eközben magához vette a férfi bankkártyáját, hátizsákját, illetve nagyértékű mobiltelefonját is. Ezt követően távozott. A sértett csak órákkal később – miután felébredt – vette észre értékeinek hiányát, ezután bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a városban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a fiatal beismerő vallomást tett, ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares