Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A családok életszínvonalára figyelni kell, ezért a kormány létrehoz egy családügyekért felelős, családokkal foglalkozó tárca nélküli miniszteri posztot – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1-nek adott interjújában. (Kiemelt fotó: Novák Katalin és Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere.)

Annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni – jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: ezt a munkát irányítja október elsejétől Novák Katalin.

Erről Novák Katalin is posztolt az interjú után. – Lehetőséget kaptam arra, hogy október 1-től miniszterként dolgozhassak tovább a magyar családokért. Ezt ma este jelentette be miniszterelnök úr. Köszönöm szépen az eddigi támogatásukat, bízom benne, hogy arra a jövőben is számíthatok!

– fogalmazott a közösségi oldalán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares