Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Jakab Pétert a kormánypárti irányítás alá került Észak-Magyarország megyei lap és a HírTV Tiszaújvárosban kérdezte Bíró Lászlóval kapcsolatban, amiről a Jobbik elnöke egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára. (Kiemelt fotó: Koncz Zsófia – N1TV.)

A politikus felidézte, a közmédia odáig süllyedt, hogy ellenzéki aktivistákat kezdtek el fotózni, kamerázni és zaklatni a Borsod 6-os választókerületben. “Hát, mi ez, ha nem rabság?” – fogalmazott.

Jakab Péter a kormánypárti újságírókkal közölte, fel kell szabadítani a magyar embereket. Amit azzal magyarázott, hogy 2015-ben az akkor Fidelitas-alelnök Koncz Zsófiának volt egy ígérete.

“Ő azt ígérte, hogy létre fogja hozni a propagandafigyelő oldalt, és listázni fogja az ellenzéki aktivistákat. Nagyon úgy tűnik, hogy a híradó, a köztévé úgynevezett híradója ebben partner, és el kezdték videózni az ellenzéki aktivistákat, mintha kezdene valóra válni Koncz Zsófia ígérete”

– közölte a Jobbik elnöke. 

Bíró László viszont a garancia arra, hogy végre Borsodban, Abaújban, Hegyalján, Taktaközben tisztességes politizálásra lehet áttérni arról a politizálásról, ami arról szól, hogy a Koncz-család hogyan tudja majd kiszolgálni a Mészáros érdekeltségeket – magyarázta.

Csak azt szeretném, hogy legyen legyen már egy kultúraváltás, ne a hatalomnak akarjunk mindenáron megfelelni a legképtelenebb hazugságok terjesztésével

– mondta még Jakab Péter, hozzátéve:

“a választási csalás ott kezdődik, amikor hazugságokat állítunk valakiről, akinek sokkal kevesebb eszköze és lehetősége van megvédenie magát média hiányában, mint mondjuk Koncz Zsófiának, aki előtt a teljes közmédia leborul, nyilván Orbán Viktor elvárásainak megfelelően”.

A Jobbik elnöke leszögezte, nem fogják hagyni, hogy a köztévében névvel és arccal bemutassák, ki az, aki Bíró László mellett kampányol.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá