Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Maros-parti Zöldház adott otthont a Jobbik Csongrád-Csanád megyei családi napjának, ahová a párt tagjait és családtagjaikat várták egy kellemes délutánra tegnap. A rendezvényre eljött Lejer Zoltán, a Jobbik pártigazgatója is. (Kiemelt fotó: Zeitler Ádám, makói önkormányzati képviselő, a párt regionális igazgatója és Lejer Zoltán.)

Az elmúlt időszakban több régióban is volt hasonló jobbikos családi nap. Az elmúlt két évben, amióta pénzhiánnyal küzd az ellenzéki párt, nem volt erre lehetőség, de próbálják ezeket a kezdeményezéseket támogatni.

Lejer Zoltán oldalunknak elárulta, ha lemegy a borsodi időközi országgyűlési választás október 11-én, azt követően hálózatépítés kezdődik, új tagok toborzásával. – Abban bízok, hogy újra lendületet tudunk szerezni és vissza tudunk menni a kistelepülésekre, ott, ahol a Fidesz-propaganda a legerősebb most – fogalmazott.

Távolabbi terv, hogy ingyenes újságot szeretnének eljuttatni oda, ahol 2022-ben jobbikos, de közös ellenzéki jelölt fog indulni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá