Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A pénzügyőrök egy német autó ellenőrzésekor mintegy 4 800 szem potencianövelő tablettát, kenőcsöt és sprayt találtak Röszkén.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy német autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr és utasa nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A jármű szúrópróbaszerű ellenőrzésekor azonban a pénzügyőrök a csomagok közül, valamint a gyári oldalsó rekeszből és a pótkerék fedele alól mintegy 4 800 (Sildenafil, Sildenafil Vega és Vega Extra, valamint Golden, illetve Viagra) potencianövelő gyógyszert, valamint 74 Super Viga feliratú kenőcsöt és 75 sprayt pakoltak ki. Az előkerült termékeket a járművezető magáénak vallotta.

A több százezer forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert lefoglalták, a sofőr ellen gyógyszerhamisítás miatt feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá