Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A konzultációs íveket hazugságnak és propagandának minősítették az ellenzéki politikusok, akik nekik eljuttatott 260 ezer konzultációs ívet felvitték Orbán Viktor irodájához, majd egy papírhulladékot gyűjtő kukásautóba rakták. Hadházy Ákos október 23-ára a Kunigunda utcába, a közmédia székházához hívta a rendszerrel elégedetleneket. (Kiemelt fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Kétszázhatvanezer kitöltetlen konzultációs ívet vitt a Karmelita kolostorhoz Hadházy Ákos és az ellenzéki pártok politikusai csütörtök délután. A kormányzat A te országod, a te hangod elnevezésű levelezését az ellenzék „meghekkelte”, és politikusaik, aktivistáik arra kérték az embereket, kitöltetlenül náluk adják le az íveket, mellyel kifejezhetik tiltakozásukat a közpénzből fizetett, általában meglehetősen bugyuta (értsd: irányított) kérdések, manipuláció és propaganda ellen.

Csütörtök délután így azután fizikai munkát végző politikusokat láthatott, aki a Clark Ádám tér felé járt: konzultációs ívek ezreit tartalmazó papírzacskókat, dobozokat cipelte fel a Várba a Miniszterelnökségnek helyt adó épület elé. 

A Várban azután a résztvevő pártok, mozgalmak egy-egy prominense mondott rövid beszédet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares