Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi először 2020. május elején tért be a hétvégére zárva tartó üzletbe, ahonnan a bevétel egy részével és ruhaneművel távozott. Ezt követően még kétszer ment vissza, június és július közepén. Mindkét esetben készpénzt, az egyik alkalommal pedig nagyobb mennyiségű árut is magával vitt.

Az okozott kár meghaladja a félmillió forintot. A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellene nagyobb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették K. Csabát, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az ügyben tartott kutatások során a rendőrök az eltulajdonított ruházati termékek egy részét lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá