Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Parádés videó került fel a Youtube-ra: a Ferencvárosi Torna Club NBI-es csapata jótékonysági mérkőzést játszott az akkor megyei II-es Kiszomborral. A Fradi 9-1-re győzött, az egyetlen hazai találatot óriási üdvrivalgás fogadta.

A Délmagyarország korabeli beszámolója szerint a csapatok a következő összeállításban léptek pályára.

Kiszombor: Gulyás, Petyó, Uracs, Fancsali – Méhes, Haklik, Katkó, Botlik, Cseh – Juhász, Szabó. Játszott még: Koczkás, Gera, Moldován, Tóth, Benyó (kapus). Edző: Haklik János.
Ferencváros: Balogh T., Szűcs, Petrók, Bubcsó, Páling, Gregor, Lisztes, Carlos, Szekeres – Wukovics, Balogh G. Játszott még: Christiansen, Nagy Zs., Tímár (kapus). Edző: Nyilasi Tibor.

Kiszombor-Ferencváros 1-9 (0-4)
Kiszombor, 2000 néző. Vezette: Tóth S.
Gólszerzők: Botlik 90′, ill. Wukovics 7′ 11′, 36′,58′, Lisztes 45′, Christiansen 72′, 75′, Balogh G. 85′, 87′.

A találkozó bevételével a súlyos beteg kiszombori Dávid Tamás külföldi gyógykezelését támogatták. A kezdő rúgást Szabó Sándor, a makói Autós csárda tulajdonosa vásárolta meg, amelyet Dávid Tamás végzett el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares