Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt hetekben ismét kampányt indult azért, hogy mindenki hordjon maszkot a zárt terekben, ezzel is fékezve az ún. második hullámot. Azonban igen gyakori, hogy az ember, amikor be akarna térni egy boltba, vagy üzletbe, akkor megfeledkezik arról, hogy maszkot vigyen magával. Ezen a helyzeten segít most a SPAR élelmiszer-üzletlánc kezdeményezése. 

A napi.hu azt írja: az üzletlánc bejelentette, hogy a jövőben ingyen oszt maszkot a feledékeny vásárlóknak. A cég közleménye szerint 

“az ingyenes maszkot Spar és City Spar üzletekben az üzlet ügyeletes vezetőjétől vagy a biztonsági őrtől lehet elkérni, az Intersparokban pedig a információs pultoknál lehet kérni.”

A többi boltlánchoz hasonlóan a Spar is több óvintézkedést vezetett be már tavasszal a koronavírus-járvány magyarországi megjelenésekor és most a második hullámban is. A cég a napokban jelezte, hogy rendelt 8 ezer liter kézfertőtlenítőt és 200 újabb áruházában helyez ki állványokat, amelyekre adagolókat telepít.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá