Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Rosszul zárult a hét a kormánypártok sajtója számára a Fővárosi Törvényszéken, hiszen két nap alatt három esetben kötelezték őket sok százezres sérelemdíj megfizetésére a korábban közölt hazugságaik miatt.

Csütörtökön a Lokál kiadójának kellett volna bebizonyítania, hogy igazat írtak Jakab Péterről, amikor azzal vádolták a Jobbik elnökét, hogy bűnözőkként beszélt a teljes zsidóságról, majd azt, hogy Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc ügyvédje finanszírozta Rig Lajos országgyűlési képviselő egy korábbi kampányát, olvasható a Jobbik közleményében.

Jellemző a Lokál színvonalára, hogy a perben az állításaik valós voltát még csak meg sem próbálták bizonyítani, így nem lehetett más az eredmény, mint az, hogy mindkét esetben félmillió forintot is meghaladó sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte őket elsőfokú döntésében a Fővárosi Törvényszék

– számolt be a Jobbik.

Pénteken az Origo következett. Ott még 2018-ban írták le azt a hazugságot, hogy a Jobbik frakciójának tagjai egy hivatalos összejövetelükön Orbán Viktor mentorát, Soros Györgyöt éltették, és megünnepelték a Sargentini-jelentést.

A Jobbik kifejtette, köztudott, hogy a miniszterelnökkel ellentétben a nemzeti néppárt soha nem volt nemhogy jó, de semmilyen kapcsolatban a hazug kormánypártok által mostanra már ellenségként beállított korábbi Fidesz-főszponzorral, ezért itt sem volt más választása a bíróságnak, mint még nem jogerős határozatban a sorozatos valótlanságai miatt a pereit sorra elbukó propagandaoldal fenntartóját több százezer forintos sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezni.

A Jobbik továbbra sem fogja szó nélkül hagyni a magát kereszténynek hazudó kormánypártok folyamatos, megrendelt lejárató cikkeit, és minden esetben elégtételt fog ezeken venni a rágalmazókkal szemben!

– zárul a közlemény.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares