Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk, nyilvános testületi ülés volt meghirdetve, de a járványra hivatkozva zárt ajtók mögött tartották. Zeitler Ádám, ellenzéki önkormányzati képviselőtől telefonon érdeklődtünk az ülésen elhangzottakról.

A képviselő kérdésére elmondták, az önkormányzati cégek összevonásával keletkező megtakarítás önállóan nem látható a költségvetésben, ez a társaságok büdzséjében szerepel.

Mucsi Tamás költségvetési módosító indítványait leszavazta a fideszes többség, ezek jórészt szociális támogatásokról szóltak.

A Hunguest Hotels szállodájának terveit látta a főépítész, Mucsi kérdésére pedig elmondták, hogy a parkolást a mélygarázs biztosítaná. Zeitler szerint az ott élők parkolására is gondolni kellene, ami ezzel nem oldódik meg.

Zeitler Ádám elmondása szerint éles vita volt Mucsi Tamás és Mágori András között a Hagymatikum építése kapcsán. A vitával kapcsolatban Zeitler felolvasta a helyi Fidesz 2012-es szórólapját, ami a fürdőépítést bírálja. Erről van szó:

A makói Fidesz 2012-es szórólapja

Terveink szerint megkérdezzük Gáspár Sándort és Mucsi Tamást is a testületi ülés témáiról.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá