Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A járványhelyzetre való tekintettel csak az ülés kezdetéig, 9 óráig lehettek a sajtó munkatársai a helyszínen, ezt követően csak a tisztségviselők és a jegyző, valamint munkatársai maradhattak bent.

,,Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 30-án (szerda) 9.00 órakor ülést tart. Az ülés helye:  Erdei János Városi Sportcsarnok Küzdőtere (Makó, Csanád vezér tér 6-10.). A képviselő-testületi ülésre meghívom. A képviselő-testületi ülés nyilvános.”

– ez olvasható a város honlapján a szerdai testületi üléssel kapcsolatban, a félkövér és az aláhúzott kiemelések is így szerepelnek a meghívóban.

Ennek ellenére az ülés kezdete előtt, érkezésünkkor derült ki, hogy csak fényképeket van lehetőség készíteni és még a 9 órai kezdés előtt. Így is történt: miután a sajtó képviselői elkészítették felvételeiket, a sportcsarnok küzdőterének ajtaját becsukták és elkezdődött az elméletileg nyilvános, de gyakorlatilag zárt ülés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares