Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Ők felajánlották, akár vissza is vonulnak a közélettől, ha a testület feloszlott” – írta a Délmagyarország még júliusban a testületet feloszlató képviselőkre hivatkozva. Ennek ellenére Perneki Lászlót, Tóth Lászlót, Túri Tamást és Kovács Gábort nyilvántartásba vette a Helyi Választási Bizottság, azaz mégsem vonultak vissza a közélettől.

A HVB határozata alapján négy független polgármesterjelölt indul: Perneki László, Tóth László, Dr. Debreczeni István, Gajdics Róza.

A hat képviselői helyre 22 független jelölt van: Varga Lajos, Deliné Papp Katalin, Bodzás István, Takács János, Kovács Sándor, Perneki László, Huszár Kálmánné, Nyerges Mihály, Túri Tamás, Gál László, Kovács Gábor, Tóth László, Krivánné Bán Hajnalka, Vetró Józsefné, Szügyi László, Danada Jánosné, Győri László, Kovács Tamás, Hatiné Szekeres Bernadett, Dr. Debreczeni István, Déri Zsolt, Jancsik Zoltán.

A jelenlegi testület tagjai közül megszavazta a feloszlatást a nyáron Perneki László, Túri Tamás, Tóth László és Kovács Gábor (függetlenek). Szügyi László (Fidesz) nem vett részt azon az ülésen, Dr. Debreczeni István polgármester és Jancsik Zoltán (függetlenek) nemmel szavazott.

Az időközi választás november 8-án lesz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá