Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik kölcsönös dulakodásának a tanulóvezető vetett véget – közölte az ügyészség. (Fotó: illusztráció – MTI)

A vádirat szerint az autósoktatóként dolgozó vádlott 2020. március 10-én délután arra utasította az autóját vezető tanulót, hogy forduljon meg az egyik hódmezővásárhelyi buszállomáson. Az állomáson indulásra várakozott a buszsofőrként dolgozó vádlott, aki azonban úgy parkolt le, hogy a tanulóvezető nem tudott mellette elmenni. Az autósoktató ezért kiszállva a gépkocsiból hangosan kiabálva arra szólította fel a buszsofőrt, hogy álljon félre, aki azonban ennek nem volt hajlandó eleget tenni, ő is kiszállt a buszból és hangos szóváltás alakult ki közöttük.

A vita során az autósoktató combon rúgta a buszsofőrt, aki válaszul letörte az autó visszapillantóját. Ezt követően a vádlottak egymásnak estek és kölcsönösen dulakodni, lökdösődni kezdtek. Az eseményeknek az addig a gépkocsiban tartózkodó tanulóvezető vetett véget, aki szétválasztotta a verekedő feleket.

A közfeladatot ellátó személynek minősülő buszsofőr sérülése 8 napon belül gyógyult, míg az autóban 20.000. forintos kár keletkezett.

A járási ügyészség az oktatót közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és könnyű testi sértés vétéségével, míg a buszsofőrt garázdaság vétéségével vádolja.

A vádlottak bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá