Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hét elején a Hír TV vendége volt, mai élő videójában pedig a kormány intézkedéseit ismertette. Azért az is kiderült, hogy mindössze két igazolt koronavírusos van Makón.

Csütörtök esti videójában elmondta a már eddig is ismert makói intékedéseket:

  • Továbbra is érvényben van a Makói ENI krízistelefonszáma 0-24 órában (20/580-1775).
  • A szociális otthonokban ki- és bejárási korlátozás érvényben van, a makói kórházban pedig látogatási tilalom. A kórházban nincs koronavírussal fertőzött beteg és szakdolgozó sem.
  • A piacra szájmaszkban és kézfertőtlenítés után lehet belépni.

Beszélt még országos intézkedésekről, így ha valaki számára nem volt ismert, az megtudhatta, hogy pl. a kormány 1,4 millió munkahely megvédéséhez járult hozzá.

Új információként elhangzott, hogy 15 fő van hatósági karanténban Makón, ebből 2 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván. A nagy létszámcsökkenés annak köszönhető, hogy a 10 napos karantén lejárt sokaknak. Elmondta, szeretnék, ha a Makó Anno könyvsorozat bekerülne a megyei értéktárba. Ezen kívül városszépítésre hívott mindenkit október 17-én, a gyülekező 9:30-tól lesz a Városháza udvarán.

Farkas Éva Erzsébet hét elején a kormánypárti Hír Tv Paletta c. műsorába kapott meghívást, a beszélgetés pénteken 13 óra 30 perckor kerül adásba. A beszélgetés szalagcíme ez volt: ,,A makói modell sikerének titka”. A műsorban bizonyára nem esett szó a több mint 2,5 milliárd forintnyi működési költségvetési hiányról.

Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá