Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Állítsuk meg Brüsszelt, ez veszélyes!

,,Egy európai uniós pályázat keretében, melynek kedvezményezettje a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány volt, újulhatott meg a Közösségi Ház Makó-Rákoson. A kivitelezés során többek között megtörtént a nyílászárók és a burkolatok cseréje, az épület homlokzatának és belső tereinek festése-mázolása, a lábazat megerősítése, valamint a kémény felújítása és bádogozása is”

– fogalmazott közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Egy európai uniós pályázat keretében, melynek kedvezményezettje a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány volt, újulhatott…

Közzétette: Farkas Éva Erzsébet – 2020. október 7., szerda

A Csongrád Megyei Közgyűlés által koordinált, 400 millió forintos uniós projekt egyik elemeként, összesen 32 millió forintból újult meg a közösségi ház Makó-Rákoson – derül ki a Délmagyarország beszámolójából.

Miközben az Európai Unió forrást biztosított a felújításhoz, a Fidesz-kormány Soros Györgyöt látja az intézményrendszer mögött és elképesztő módon ment neki csak azért, mert az EU-s támogatásokat jogállami feltételekhez kötnék.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá