Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A makói Gondűző Kocsma adott otthont a X. Baranyi Misi Jubileumi Emlékversenynek szombaton. A tornával Baranyi Mihály emléke előtt tisztelegtek a játékosok.

Mint azt Szabó Róbert szervező elmondta, Baranyi Mihály 10 évvel ezelőtti halála arra inspirálta őket, hogy a mindenki által „Misikének” ismert fiatalemberre megemlékezve, évente hívjanak életre egy olyan eseményt, mely alkalmas a magyar biliárd hagyományőrzésére is. A hozzátartozók áldásukat adták a szervezéshez.

Baranyi Mihály

Az emlékversenyeken 16 fő szokott részt venni, nagy örömére szolgál, hogy a résztvevők köre egyre bővül, nem csak helyiek, hanem vidékről is érkeznek az eseményre.

Idén többek között Csanádpalotáról, Ambrózfalváról és Mezőhegyesről is jelentkeztek, a színvonal is egyre jobb, mivel a Magyar Biliárd Szövetség által licenccel rendelkező játékosok is részt vettek a versenyen.

Baranyi Mihály barátai és tisztelői immár tizedik alkalommal ragadtak dákót, hogy a magyar fás biliárd csatáiban döntsék el a kupa sorsát.

A versenyt Szabó Róbert nyerte, a második helyen Szénási László végzett, a bronzérmet pedig Mona József vihette haza.

A fiatalon elhunyt játékosról a szervezők jövőre is megemlékeznek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares