Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a többszörösen büntetett előéletű férfival szemben, aki 2019. augusztus 7-én az esti órákban egy makói vendéglátóhelyen több órás italozást követően szóváltásba keveredett a szintén ittas sértettel. Őt olyan erővel rúgta és ütötte meg, hogy a sértett hanyatt esett és életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. Életét csak az időben érkező orvosi segítségnyújtás mentette meg – közölte honlapján az ügyészség.

A férfi bűncselekménye – figyelemmel a többszörös visszaesői minőségére – 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A Szegedi Törvényszék a vádlott letartóztatását a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel elrendelte, mely határozattal szemben a férfi és védője fellebbezést jelentett be.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság végzését megalapozottnak ítélte, indokaival egyetértett, ezért a törvényszék határozatának helybenhagyására tett indítványt az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtáblának.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá