Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Orbán Viktor döntése értelmében a Belügyminisztérium további 6.662.100.000 forinttal túllépheti a tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadásokat. 

A miniszterelnök a Magyar Közlönyben nem részletezte, hogy ,,a rendkívüli migrációs nyomás kezeléséhez” milyen új feladatokhoz szükséges a több mint 6,6 milliárd forint. Mindenesetre arról tegnap beszámoltunk, hogy 38 millió forintot fordít a kormány a mélységi határzárra, azaz a határkerítés földalatti meghosszabbítására. A határvédelem műszaki fejlesztése tíz kilométeres szakaszon valósult meg, de később ezt bővíthetik.

A kerítésre 12,6 milliárd forintot költött a kormányzat, aminek részleteit nem tisztázták, arról a 270 milliárd forintról nem is beszélve, amit az Európai Unión követelnek védekezés címszó alatt.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares