Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói Halász József a Ceglédi VSE – Balassagyarmati VSE NB3-as mérkőzésen mutatkozott be asszisztensként. Élményeiről a Csongrád-Csanád Megyei Játékvezető Bizottság hivatalos weboldalán mesélt.

Az interjúból kiderül, elég rosszul aludt a mérkőzést megelőző éjszaka, viszont ahogy megérkeztek a helyszínre, onnantól kezdve 100%-osan a mérkőzésre összpontosított, szerencsére ez az izgalom pozitívan hatott a teljesítményére. 

A mérkőzés ellenőre úgy látta, hogy nem érdemtelen az országos küldése, és biztatta a jövőt illetően.

Elárulta: miután belátta, hogy nem lesz belőle profi labdarúgó, így egy korábbi utánpótlás edzője, Majó Ádám, és bátyja felkérésére együtt vágtak neki a játékvezetői tanfolyamnak. ,,Úgy indulhatott el 2013-ban Makón a képzés, ha legalább 10 fő jelentkezik, és ha emlékeim nem csalnak, akkor én lehettem a 10. jelentkező” – fogalmazott Halász József.

,,Elejében nagyon nehéz volt átállni, hogy immáron nem játékosként, hanem játékvezetőként veszek részt a mérkőzéseken, és akkoriban nem igazán voltak az újonc játékvezetőknek mentoraik, de ezúton is hálás vagyok a játékvezetésben tett önzetlen segítségéért Kasza Laci kollégának, akit egyben viccesen a ,,mostoha apámnak” hívok. A bátyámnak Halász Lacinak is sokat köszönhetek, hisz pályafutásunk nagy részében együtt működtünk”

– mesélte.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá