Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról tegnap beszámoltunk, újfent egy csodálatos eseménnyel lett gazdagabb a tekintélyes múltú magyar parlamentarizmus, amikor is Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Parlament azonnali kérdések órájában Orbán Viktor miniszterelnököt faggatta, majd a borsodi időközi választás kapcsán szeretett volna egy, a NER 10. évében a voksolások szimbólumává ,,nemesült” zsák krumplit átadni a miniszterelnöknek.

A hirtelen támadt akcióját azonban a hazát, a nemzetet, a magyar embereket és persze Orbán Viktort mindig rendíthetetlenül védelmező, éber fideszes politikusok sikerrel akadályozták meg. A kormányfő spontán testőrségében feltűnt Kocsis Máté frakcióvezető és Kövér László házelnök mellett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Balla György is.

Az abszurd képsorokat elnézve eszünkbe jutott egy hasonló eset, amikor Jakab egy csomag száraztésztát akart eljuttatni Orbán Viktorhoz, szintén hasonló eredménnyel. Az eset akkor jól láthatóan megihlette az internet népét, így nem sokkal később – sokak örömére – a Google Play-re fel is került a hangulatos zenével, parlamenti háttérrel megtervezett Száraztészta nevű, Mario-stílusú játék, amiben a cél éppen az volt, hogy valamilyen módon eljusson az étel a miniszterelnökhöz.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares