Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős férfi pénzét Apátfalván. Kifosztás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a nő 2020. február 27-én délután az utcán szólította meg az idős sértettet, aki az autójában ült, és éppen indulni készült. A gyanúsított odalépett a gépjárműhöz, kinyitotta az ajtaját, eközben szóval tartotta a férfit. Egy óvatlan pillanatban belenyúlt a sértett zsebébe, ahonnan kiemelte a pénztárcáját, majd eltávolodott a járműtől. A tárcát kiforgatta, abból kivett 15 ezer forintot, végül elhajította, és elfutott.

A sértett haladéktalanul bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon. A kiérkező körzeti megbízottak a kapott személyleírás alapján azonosították, ezután a községben elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, ellene kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares