Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Óvoda intézményében néhány munkatársunk Covid-19 teszt eredménye pozitív lett – adta hírül közösségi oldalán az intézmény. (Kiemelt fotó: a Makói Óvoda Erdélyi Püspök utcai épülete/makoiovoda.mako.hu)

Azt közölték: a fenntartóval, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztályának munkatársaival, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának dolgozójával egyeztetve hozták meg a döntéseinket. Az érintett csoportokban erről értesítették a szülőket, megkezdték az óvoda helyiségeinek teljes körű fertőtlenítését, kis létszámú csoportban működnek, óvodai csoport bezárására is sor került.

Hozzáteszik: amennyiben emelkedik a fertőzöttek száma, úgy nagy valószínűséggel a továbbiakban is csoportok bezárását tervezzük, ahol a járvány megjelenik

Kedves Szülők! A Makói Óvoda vezetőjeként tájékoztatom Önöket, hogy intézményünkben néhány munkatársunknak Covid-19…

Közzétette: Makói Óvoda – 2020. október 22., csütörtök

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares