Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ha a megígért szociális juttatások nem fizetik ki, nem kapnak támogatást az egyesületek, sportszervezetek, akkor biztosított a város működése idén – derült ki a polgármester csütörtöki videós tájékoztatójából.

Farkas Éva Erzsébet ismertette: december 31-ig elkészült a likviditási terv, az adófeltöltések megtörténtek szeptember végéig, az idei évben pedig a kötelező feladatokat tudják biztosítani. A már ismert költségvetési sorok felfüggesztésével biztosítható a város működése. Elmondása szerint 6 éve nem volt adóemelés, jövő évre vonatkozóan nem terveznek új adónem bevezetését, a jelenlegi díjakat pedig nem emelik. Jó hír, hogy több nagyobb befektető megkereste a városvezetést az üres ingatlanok miatt.

Az ecopedia.hu megfogalmazása szerint ,,a likviditási terv pontosan előremutatja a vállalkozás vezetése számára, hogy mikor és mely területeken várható átmeneti vagy tartós likviditási hiány, vagy éppen pénzeszközök felhalmozódása, és ezek hogyan kezelhetőek.” Azaz a terv fő célja egy adott szervezet likviditásának megtervezése, hogy időben eleget tudjanak tenni fizetési kötelezettségeinek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares