Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csanádpalotát jelenleg vezető polgármester megnevezte, hogy az induló képviselőjelöltek közül kivel dolgozna szívesen újraválasztása esetén és elkezdte bemutatni az elmúlt 1 év eredményeit. Az időközi választás november 8-án lesz a településen.

Dr. Debreczeni István közösségi oldalán azt írta: Csanádpalotán megszűnt a várólista és minden rászoruló ellátása 100%-ig biztosított. A bentlakásos idősek otthonának megvalósítása tavasszal kezdődik el.

A tavalyi választások után azonnal biztosították a Takarékbuszt a településre, ami heti két alkalommal jár ki. Közlése szerint a fióknyitás a Takarékbank Zrt.-vel még nem valósult meg a feloszlatást kezdeményező képviselők miatt, ,,de az új testülettel sikerülni fog.”

Elárulta azt is, kivel szeretne a jövőben együtt dolgozni a település fejlődése érdekében: Deliné Papp Katalin, Győri László, Jancsik Zoltán, Kovács Sándor, Szügyi László és Vetró Józsefné képviselőjelöltekkel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares