Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az időközi választáson újrainduló polgármester elkezdte bemutatni az elmúlt 1 év eredményeit. Legutóbbi tájékoztatása arról szól, hogy az önkormányzat hogyan támogatja a vállalkozásokat.

Dr. Debreczeni István közölte: az önkormányzat vásárlásai mindig a helyi vállalkozóknál történnek, a veszélyhelyzet idején pedig a szükséges védőeszközöket- és szereket is onnan szerezték be. Helyi vállalkozó végzi az önkormányzati intézmények gázkazánjainak karbantartását is. A főtéri húsbolt megnyitásában pedig aktív, támogató szerepet vállalt az önkormányzat.

Hozzátette azt is, ,,a világjárvány és az együttműködésre képtelen képviselők miatt a vállalkozók startra készen várják, hogy lecsillapodjanak a kedélyek és a választások után, bízva polgármesterségem folytatásában, azonnal készek új üzletek nyitására Csanádpalotán.”

Az újrainduló polgármester beszámolt arról is, hogy ingyenesen, a 2.700 csemetéből álló kertjéből pótolják a kiszáradt babafákat.

Kifejtette azt is, hogy tavaly vásároltak egy kisbuszt az önkormányzat részére. Azóta a gyermekeket viszik szerdánként ingyenesen a zeneiskolába, kirándulásokat szerveztek, betegeket szállítottak vele.A balesetet szenvedett Skoda Octavia helyett is 9 személyes kisbuszt vásárolnak hiszen, jobban kihasználható. Ő pedig a saját gépjárművvével megoldja a szolgálati utakat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares