Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kedden délután kübekházi otthonában lett rosszul Molnár Róbert. Este 9 óra körül végeztek nála orrüregi tesztet, amely beigazolta a COVID-19 gyanúját – adta hírül a Kübekháza Hírszolgálat.

,,Délután 4 óra körül egy nehézlégzéses fulladás és szédülés jött rám. Úgy éreztem akkor, hogy ha nem fekszem le nyomban, ott esek össze. Lefeküdtem, majd jeleztem a háziorvosnak hogy valami nincs rendben. Pár napja picit köhögök, de nem ment el sem az ízlelésem, sem a szaglásom, ezért meghűlésre gondoltam, hőemelkedésem is csak kisebb volt. Reggel sem voltam túl jól, de délután egy nagyfokú fáradság és dekoncentráltság jött rám. Akkor éreztem, hogy valami baj van, amikor egy hivatalos okiratra kellett pár sort kézzel írnom, és nem forgott a toll a kezemben, és magam is megdöbbentem az írásomon. Mintha, nem is én írtam volna”

– árulta el a polgármester a Hírszolgálatnak.

Szabadsága miatt legutoljára október 22-én járt a hivatalban, csak pár kollégájával és a szobafestőjével találkozott, őket valószínűleg letesztelik hamarosan.

Molnár Róbert felesége és gyermekei a nyíregyházi nagyszülőknél voltak, ők most 10 napig még ott maradnak – derül ki a közleményből.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares