Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az idei évben is egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány idén is több száz gyermek Karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékoz csokoládét.

A családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebbé válhat. A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet eljuttatunk a kórházakba. Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért – írja felhívásában az alapítvány.

Azt kérik, a gyerekek egészsége érdekében a csokigyűjtésbe csak olyan édességet adományozzunk, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik.

Adomány leadás:

Az adományokat 2020. december 15-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában.
Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé!)
Telefonszám: +36-30-6822044
Nyitvatartás: Kedd-Szerda-Csütörtök: 9:00-15:00

Az alapítvány boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres, akik az ott helyben az összegyűjtött táblás csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Csatlakozott már hozzájuk a CLUB 43 pizzéria (Deszk), a PAKS FM (Paks), a HACUKA A JÓTETT-HELY, a Meló-Depó Iskolaszövetkezet, a Baan’s Kitchen és a Helen Doron Nyelviskola (mindegyik Szeged).

A jótékonysági akciót bővebben a https://karitacio.hu/egy-tabla-csokival-a-beteg-gyerekekert/ oldalon lehet megismerni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá