Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mondjuk péncélos járművek és gépfegyverek nélkül is megértettük volna, hogy 20 óra után nem lehet kimenni az utcára, maximum kutyával.

Állig felfegyverkezett katonák és harci járművek szállták meg Budapestet szerda este 8 óra után, mikor életbe lépett a kijárási tilalom.

Sokakkal együtt én sem tudom, mi volt a célja, hogy “talpig fegyverben” járőröztek a terrorelhárítók tegnap este a kiürült városban. Félelemkeltéssel, fenyegetéssel biztosan nem, de a politikai lózungoktól és hamis sikerpropagandától mentes őszinte beszéddel igenis el lehet érni az emberek együttműködését. És a budapestiek ebből ismét példát mutatnak”

– írta Karácsony Gergely főpolgármester csütörtök délelőtt a fentiekre reagálva.

Vajon mire számított a miniszterelnök?  Ki, vagy kik ellen kell harcolni? Mindenesetre 10 másodpercben megköszönte még szerda éjszaka, hogy betartjuk a szabályokat.:

(Fotó: zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares