Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Continental felügyelőbizottság Nikolai Setzert nevezte ki az igazgatótanács új elnökévé 2020. december elsejével – értesült a hrportal.hu. Mint arról beszámoltunk, Elmar Degenhart egészségügyi okokra hivatkozva mond le idő előtt tisztségéről.

Nikolai Setzer azóta dolgozik a Continentalnál, amióta 1997-ben befejezte mérnöki tanulmányait Németországban és Franciaországban. A vállalatnál eltöltött eddigi 23 éves karrierje során számos pozíciót töltött be a fejlesztés és az értékesítés területein Németországban és külföldön, majd 2009 márciusában a hannoveri székhelyű személygépkocsi-abroncs üzletág vezetőjének nevezték ki

2009 augusztusa óta tagja a Continental AG igazgatótanácsának. 2011 augusztusában vette át a személygépkocsi- és haszongépjármű-abroncs üzletágakból alakított gumiabroncs üzleti egység irányítását, 2015 májusában pedig a vállalati beszerzés igazgatója lett.

2019 áprilisában Setzer a Continental Automotive csoportjához igazolt, ahol az Automotive tanács újonnan létrehozott szóvivői posztját kapta meg, aminek következtében egy egységes üzleti stratégia fenntartásáért felelős ezen a területen. Ezt a szerepkört a továbbiakban is be fogja tölteni.

Az igazgatótanács tagjainak száma 2020. december elsejével kilencről nyolcra változik.

A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. makói telephelyét 2004-ben a Continental AG vásárolta fel. November elején írtuk meg, hogy a szakszervezet szerint a makói gyárban teljes a sztrájkkészültség. Ez egyébként már Elmar Degenhart lemondása után történt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá