Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Beszámoltunk arról, hogy George Clooney a gyűlölet kapcsán Orbán Viktort és Jair Bolsonarót említette példaként. A közpénzből fenntartott hirado.hu pedig ezzel a címmel reagált a színész szavaira: “Soros fiával fotózkodott George Clooney, a színészt is behálózza a spekuláns”

Nem számítok arra, hogy a válaszomat a magyar híroldalak nagy része lehozná, mert azokat az orbáni rezsim vagy közeli szövetségeseik tulajdonolják és működtetik. De azért lesz visszhangja

– írja Clooney a válaszközleményben a Telex szerint.

A színész leszögezte, hogy Soros Györggyel egyszer találkozott egy ENSZ-értekezleten, fiával, Alexszel szintén egyszer, egy davosi rendezvényen.

Ebben ki is merül a kommunikációm Soros Györggyel. Orbán propagandagépezete tehát hazudik, pont. Ugyanakkor a Soros család oktatást és jogsegélyt finanszírozott a szegényeknek és a menedékkérőknek, elsöprő jótéteményt hoztak a világnak. Orbán úr ugyanezt érzékelhette 1989-ben, amikor Soros úr fizette az angliai tanulmányait.

Clooney azt is hozzáteszi, hogy nagyon kedveli a magyar embereket, kétszer járt itt, és várja a napot, “amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares