Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Zoltai Nárcisz, Fekete Zsuzsanna és Erdélián Alexandra kezdeményezése nyomán eladhatjuk egy facebookos csoportban a nem használt, de jó állapotú dolgainkat. A több mint 400 főt számláló csoportban történt adásvételek bevételét összegyűjtik és ajándékra, vagy tartós élelmiszerre költik.

A kezdeményezésben úgy lehet résztvenni, ha a csoportban kiválasztott terméket megvesszük, vagy pedig mi hirdetünk meg számunkra már felesleges, de jó állapotú terméket. Az eladott termékek árát összegyűjtik a szervezők, majd megszavazzák, hogy mire költsék.

Konkrét ötletként felmerült bennük, hogy van Kiszomboron jó pár rászoruló család, – aki tényleg az és talán segítséget sem kap, – aki nagyon örülne neki, vagy az óvodának, bölcsődének felajánlani játékokra.

Erdélián Alexandrától megtudtuk, a vásáron túl rengeteg felajánlás is érkezett hozzájuk, amiket szintén kiosztanak majd.

A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá