Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

December 13-tól minden nap, minimum 30 percenként indulnak autóbuszok. Csúcsidőben rövidül a menetidő, mert a reggeli és délutáni időszakban az M43-as autópályán is közlekednek autóbuszjáratok Makó és Szeged között – olvasható a MÁV honlapján.

Az új menetrend szerint minden nap, minimum 30 percenként indulnak autóbuszok a két település között. Reggel Szeged, délután Makó irányába 30 percenként expresszjáratok közlekednek az M43-as autópályán, ezáltal csúcsidőben rövidül a menetidő a két település között.

Deszk és Szeged között reggel Szeged felé 7-8, délután Deszk felé 15 percenként közlekednek a járatok. Makó és Deszk felől az összes, naponta közlekedő InterCity-vonathoz biztosítottá válik a csatlakozás.

Több közvetlen autóbuszjárat indul Nagylak–Magyarcsanád–Apátfalva irányából Szegedre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá