Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Farkas Éva Erzsébet polgármester Varju László országgyűlési képviselőnek azt mondta októberben, hogy találtak befektetőt a régi városháza épületére. Múlt héten írtunk arról, hogy ennek ellenére nem érkezett be pályázati anyag az önkormányzathoz. A polgármester legutóbb arról adott tájékoztatást, hogy ,,a funkcionális megvalósítás végett további egyeztetést kértek.”

,,Az ingatlan után érdeklődő befektetők a funkcionális megvalósítás végett további egyeztetést kértek a tulajdonostól, így ezért nem került sor november 16-ig, a határidőig pályázatnak a benyújtásáig. A vételi szándék továbbra is fennáll a befektető részéről, de a funkcionális megvalósítás részletesebb egyeztetése miatt, ez újra kiírásra kerül egy későbbi időpontban.”

– fogalmazott Makó polgármestere csütörtöki online tájékoztatójában.

A mako.hu-ra feltöltött anyag szerint az október 28-án meghirdetett pályázatra egyetlen ajánlat sem érkezett november 16-ig. A Hagymatikum szomszédságában álló üres épületet egyébként 252 millió forint+áfáért kínálták.

A Demokratikus Koalíció helyi szervezete október végén élőláncot szervezett az ellen, hogy a fürdő Szent János téri parkolójának helyére a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels építsen szállodát. Szerintük amíg több üres, de szállodának alkalmas épület van a városban, addig ezt nem kellene megépíteni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá